Resort Buteriggel

luxe suites aan zee

  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4
  • Slide5
  • Slide6

Resort de Buteriggel luxe suites aan zee op Texel

Naast Strandhotel Noordzee, op dezelfde unieke locatie bij badplaats De Koog, ligt De Buteriggel. Dit opvallende resort heeft luxe suites voor vier personen. Het uitzicht is geweldig: u kijkt uit over het uitgestrekte Noordzeestrand, zelfs tot aan de Texelse vuurtoren! Binnen enkele minuten bent u in duindorp De Koog, met gezellige winkeltjes, terrasjes en restaurants. De Buteriggel grenst aan het Nationaal Park Duinen van Texel.

Comfortabel genieten

Een onbezorgde vakantie. Lekker genieten van Texel en vooral doen wat je leuk vindt! Resort De Buteriggel is een prima uitvalslocatie voor uw uitstapjes over Texel. De suites zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Een ingerichte keuken met vaatwasser en combimagnetron en een badkamer met aparte douche of stoomcabine, bad en zonnehemel. Op de verdieping vindt u de slaapkamers met televisie. Natuurlijk kunt u beschikken over gratis WIFI.

Priv├ęterras

Op zo'n fantastische locatie wilt u natuurlijk genieten van het uitzicht. Want op geen andere plek op Texel kunt u zo dicht bij het strand overnachten! Iedere suite in De Buteriggel heeft een beschut priv├ęterras met buitenmeubilair, zodat u vanaf uw eigen terras kunt genieten van het ontwaken van de dag of een mooie zonsondergang.

Lekker eten en drinken

In het naastgelegen Strandhotel Noordzee kunt u op verzoek terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet met versgebakken brood, naar uw wens bereide eieren, heerlijke smoothies en natuurlijk goede koffie. Vanuit de ontbijtruimte heeft u eveneens een mooi uitzicht op het strand en naastgelegen duingebied. Ons restaurant biedt ook een uitgebreide lunch- en dinerkaart en natuurlijk schenken wij graag een (Texels) drankje voor u in!

En nog meer

Vanaf De Buteriggel, dat is gesitueerd op de buitenste duinenrij van badplaats De Koog, loopt u zo het strand op. Het resort is goed te bereiken met de auto, die u gratis kunt parkeren in de afgesloten parkeergarage onder het appartementencomplex. Gasten van De Buteriggel kunnen gebruikmaken van de Finse sauna in Strandhotel Noordzee.

Kunt u niet meer wachten? Boek nu uw verblijf in Resort De Buteriggel!

Contact

Strandhotel Noordzee /
Resort De Buteriggel


Badweg 200 1796 AA De Koog


Telefoon: (0222) 317 365
E-mail:

wij bieden

Luxe &

STRAND

Eten aan zee

Bij ons kunt u genieten van een lekker kopje koffie met onze huisgemaakte appeltaart of chocoladetaart. Of wat denkt u van wegdromen bij de mooiste zonsondergang die u in een lange tijd niet hebt gezien tijdens een overheerlijk diner?

Lees verder

Resort de Buteriggel

Resort "De Buteriggel" ligt naast Strandhotel Noordzee, met een adembenemend uitzicht over duinen, strand en zee. De suites zijn van alle moderne gemakken voorzien. Parkeren kunt u veilig in de kelder van het gebouw.

Lees verder